Kon het maar altijd carnaval zijn vertelde me iemand deze week.

Ik moest lachen en vroeg haar waarom.

Nou, met Carnaval is iedereen (de meesten) aardig naar elkaar en we vitten niet als we wat langer in de rij staan. We spelen niet zoveel om goed over te komen, we zijn meerendeel onszelf en het lijkt wel alsof er meer mag. In de goede zin des woords. We gunnen elkaar plezier, we lachen meer en we hebben vaak zelfspot, doordat we op een grappige manier verkleed gaan.

We doen ook dingen samen, bijvoorbeeld een carnavalswagen bouwen. We komen meer los, los van alles wat ons zorgen maakt. Minder angst om iets verkeerd te doen. Meer authenticiteit, meer lef, meer

durf en nog meer ..

En authentiek is telkens los komen en loslaten van allerlei overtuigingen in onszelf.

Ja, overtuigingen kunnen erg in de weg zitten. De belemmerende overtuigingen dan. Het is juist fijn om te doen wat je echt leuk vindt en meer betekenis aan je leven geven.

Helemaal jezelf en doen wat bij je past,

Wat wil jij geloven?

Hierin kun je keuzes maken en je belemmerende overtuigingen ombuigen naar motiverende overtuigingen om een andere betekenis te geven aan de wereld om je heen.

Heb je de wil om te veranderen, dan is dat mogelijk. Durf te kijken wie erachter jouw masker zit, wie jij echt bent, waar sta jij voor en ga er dan voor. Alleen jij weet wat voor jou goed is.

Het is juist wanneer je denkt dat iets heel gewoon is dat dit jouw powerkracht, jouw grootste kracht is.

Wil jij ook in 4 stappen naar groei en succes als ondernemer?

Laat ons jou helpen om vol zelfvertrouwen meer impact met je bedrijf te hebben.

https://ondernemersalert.nl

Pin It on Pinterest

Share This