Vol zelfvertrouwen laten zien wie jij bent, dat wil toch iedereen?

Hoe lang blijf jij nog doorgaan met wat jij nu doet? Hoe lang blijf jij nog voldoende waarde bieden? Hoe zorg jij dat je onderscheidend wordt van je collega’s?

Wil je het nu écht anders? En wat ga je doen om het tij te keren? Meer van hetzelfde of ben je toe aan een échte verandering? Als je doet wat je deed zul je houden wat je had……Twijfel, onzekerheid of een verkeerd zelfbeeld zorgen ervoor dat veel mensen niet de beste versie van zichzelf worden of durven te laten zien. Mensen verstoppen zich, waarderen en ontwikkelen onvoldoende wat hun allergrootste kracht is.  En leven daardoor niet hun volle potentieel.

OndernemersAlert heeft als doel om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden. Als uniek systeem i.c.m. verschillende tools voor binnen en buitenkant voor de mens en met een 1e persoonlijkheidssysteem ter wereld dat persoonlijkheid verbindt met imago, zodat je de beste versie van jezelf wordt en kunt laten zien wie je bent.

We werken met een Powertest, verschillende rapportages, kleurrijke materialen en diverse werkvormen voor individuen, groepen en teams. Het is een gedetailleerde persoonlijkheidstest die de hele mens meet – werk en privé – en die zich op een positieve manier richt op jouw kracht, drijfveren en talenten.

OndernemersAlert onderscheidt zich door te werken met systemen en de nuances, natuurlijke taal (elementen en kleur), de positieve uitgangspunten en dat je letterlijk in je kracht stapt en deze aantrekt en uitstraalt.Je bent steeds op zoek naar tools die pijlsnel de kern raken, talenten zichtbaar maken en een verdieping geven in je productaanbod en dienstverlening.

We bieden ontwikkeltrajecten aan en maken het onderscheidend.

Op 17 juni bieden we in de middag een kennismaking aan d.m.v. een workshop om kennis te maken met het systeem waarmee we werken en we gaan samen met elkaar in gesprek op een hele laagdrempelige manier! Daarna in de avond krijg je een gezellige avond aangeboden met een fantastische numeroloog die ook nog heel taalgevoelig gesprekken kan voeren op een zeer ontspannen manier. Kortom je krijgt al heel wat meer inzicht in jezelf en je wordt getriggerd om meer van jezelf te houden en ook te weten welke kwaliteiten die jou bijzonder maken!

Neem contact op d.m.v. het contactformulier in te vullen op de pagina ‘ Haal meer uit jezelf ‘ en geef aan dat je er op de 17e juni bij bent!

Pin It on Pinterest

Share This