Klanten

Op deze pagina heb ik geen “grote” personen en/of bedrijven die ‘er toe doen’. Mijn klanten zijn individuele mensen, ondernemers en ze komen in principe uit allerlei lagen van de bevolking/samenleving: van creatievelingen naar mensen die productief zijn. Studenten die in het begin van het leven staan en nieuwsgierig zijn naar wat er mogelijk is, tot mensen die al in de maatschappij wat ‘neergezet’ hebben en die hun leven nu een andere inhoud willen geven, veranderingen…
Het zijn mannen en vrouwen, in beroepssituaties, van jong tot ouder, en van uiteenlopende richtingen in opleidingen. Er zijn grote verschillen in deze personen, toch hebben zij één ding gemeen: het zijn mensen die net als ieder ander mens bij tijd en wijle worstelen met de vragen die ons het leven stelt.

Hierbij ook geen succesverhalen over wat coaching hen gebracht heft. Niet dat ze er niet zijn, heel veel in mijn jarenlange ervaring. Maar het is wel zo, wat een cliënt met mij bespreekt, is te persoonlijk/intiem en zelfs te kostbaar voor deze plek noch op een andere plaats op het internet en social media.

Het zijn vaak pittige onderwerpen en ze gaan over relaties, nieuwe stappen, grote risico’s, toekomstplannen, ingrijpende keuzes, loopbaanvragen, zelfs familieaangelegenheden, zakelijke issues, of als je de beste versie van jezelf wilt worden en krachtig zichtbaar wilt zijn en soms komt er ook verdriet om de hoek kijken.

Mijn cliënten verwachten van mij coaching op het meest persoonlijke vlak, want dat is waar ik me op heb gespecialiseerd. En om hun daarbij te helpen en hun een maximale ruimte te geven heb ik een ander standpunt ingenomen en sta ik achter vertrouwelijk, het blijft gewoon onder ons, volledig.

Haal nu het beste uit jezelf!

Ondernemersalert.nl

Hoenderweg 3
4506 NL Uden
info@ondernemersalert.nl

Ondernemersalert.nl, Hoenderweg 3 4506 NL Uden

Pin It on Pinterest

Share This