Coaching, waarom?

Ja, daar zou ik jaren geleden nog niet aan gedacht hebben. Ik was alleen maar bezig met mijn werk. Heerlijk, genieten van mensen die ik blij kon maken, blij met hun uiterlijk, ook wel innerlijk…, maar dat kwam niet zo binnen bij mij dacht ik!

Ik was bezig om veel mensen gelukkig te maken met zichzelf, met mijn team en het was ook een totaal andere wereld. Ik kom uit het kappersvak en ik heb me als docent op scholen en door het land bewogen, terwijl ik mijn bedrijf had en een team die ook met passie hun werk beoefenden.

Later ben ik voor t.v. theater, foto en film gaan werken naast mijn bedrijf. Ik ben als bevlogen vakidioot overal geweest waar ik iets kon vinden dat me rijker zou maken om het kappersvak heen maar ook om de mens. De mens, mensen raken mij.

Schoonheidsverzorging, nagelstylist, kleurconsulent, psychologie van kleur, marketing, disc assessments en op dit moment coaching op de Alba akademie. Hierdoor ontmoet je veel mensen en hierdoor ga je groeien. Maar op een moment van veranderingen in je leven en met kinderen die zich ook ontwikkelen en dingen doen en hun eigen leven gaan oppakken kreeg ik een ander besef.

Dat komt dan heel dichtbij, ik kwam dichter bij mezelf, eindelijk. Ik heb mijn leven met een ongelooflijke snelheid geleefd. Ja en op deze manier..zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder….., dank je Ramses:)

Zing :

Mijn werk altijd met passie en plezier en creatief vernieuwend en het dan ook realiseren.

Vecht:

Niet over rozen, verdriet in families en bij mijn ouders. Moeten los trekken losmaken, eigenlijk kon mijn moeder me niet loslaten door haar eigen verleden. Autisme en elkaar niet begrijpen.

Huil:

Als een rode draad maar het heeft me rijk gemaakt.

Bid:

Geloof in jezelf en ook in anderen. Vertrouwen is een groot goed.

Lach:

Als ik terug kijk kan ik er om lachen en ik hou er van dat als ik op mijn leven terug kijk, dat ik tevreden kan zijn. Vrede met mijzelf, telkens opnieuw, want doen waar je blij van wordt is een groot goed. Verandering wanneer het nodig is kan ik aanbevelen.

Werk:

Als een bezetene, haha. Ik zie het niet als werk, mijn werk is mijn missie. Telkens opnieuw. Natuurlijk heb ik me afgevraagd waarom ik mijn werk zo ben begonnen. Maar nu weet ik dat het zo moest gaan. Vanuit het uiterlijk naar het innerlijk, ik begrijp je als geen ander en begeleidt je met zoveel passie en inzicht. Dankzij alle mensen die ik heb mogen doen of begeleiden of mocht lesgeven, wat hebben zij me veel gegeven. Elke dag blij dat ik deze reis heb gemaakt.

Bewonder:

Bijzonder en niet bewust gedaan, maar wel mijn hart gevolgd.

Ik gun het iedereen!

Ik reik jou de hand, durf jij de verandering aan?

https://ondernemersalert.nl/haal-meer-uit-jezelf/

Dicht bij mezelf..

Pin It on Pinterest

Share This