Haal meer uit jezelf

Blijf niet stilstaan maar werk aan jezelf, en haal het beste uit je ondernemerschap, want als je met mij aan de slag gaat, ga je ervaren welke kwaliteiten die kenmerkend zijn voor jou als persoon en die jou moeiteloos afgaan. Gun jezelf de beste kans en ontdek in een GRATIS gesprek hoe mijn coaching jou kan helpen… 

Als we langer dan een half uur in gesprek zijn dan gaat het uurtarief in werking. Komen we tot een coaching traject dan verrekenen we deze tijd in het traject. 

Wat zou jij willen veranderen in je leven? Stel je voor dat dit gesprek de start daarvan zal zijn.

Als je er zo in zou gaan, dan zul je in ons gesprek van (30 minuten) met mij al mooie stappen kunnen zetten. Samen graven we diep naar wat jou echt beroert, naar wat het beste past bij wie JIJ bent.

Tarief en plaats van individuele coaching

Mijn tarief is 127 euro per uur, kosten inbegrepen (bij ondernemers excl. btw)  en excl. reiskosten. Een coachingsgesprek met mij heeft een duur van 1,5 uur tot 2 uur. De gesprekken vinden plaats in een ruimte van een organisatie (coachinghuis evt. of bij je thuis of in Uden). Eventueel kan ons gesprek ook tussenin plaatsvinden bij een organisatie op een rustige plek.

Zou het bijvoorbeeld vanwege afstand niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan is coaching via Skype( telefoon) of audio ook mogelijk.  Deze gesprekken zijn korter (1 uur), omdat deze ook inspannender zijn.

Er zijn ook halfjaar-programma’s en jaar-programma’s, deze zijn intensiever en hierbij moet je denken aan een carrièreswitch of verandering van het totale bedrijf, maar het kan ook zijn van onder in de organisatie naar boven in de organisatie en wat dit met zich meebrengt en hoe je jezelf dan ook laat zien. Van binnenkant naar buitenkant, waardoor de overkant snapt wat jij bedoeld.

Bij een halfjaar kun je denken aan 4 live sessies met mailing en telefoongesprekken tussendoor.  Hierin ga jij jouw grootste kracht ontdekken en leren hoe je die kleurrijk zichtbaar maakt. Krachtig uit de verf komen met jouw bedrijf, laten zien wie jij bent en waar jij voor staat! Maar ook veranderingstrajecten incl. jouw kernkwaliteiten en ondernemen vanuit je grootste kracht, dit kan ook incl. een persoonlijkheidsanalyse, waardoor je sneller gaat. Het ontdekken van jouw talenten en die inzetten, dan zul je moeiteloos de dingen gaan doen en met veel meer zelfvertrouwen.

 

 

* Verplicht
Zie onze Privacy policy

Ondernemersalert.nl

Hoenderweg 3
4506 NL Uden
info@ondernemersalert.nl

Ondernemersalert.nl, Hoenderweg 3 4506 NL Uden

Pin It on Pinterest

Share This