Morgen een nieuw begin van de week..

Elke week is er een nieuw begin, elke dag. Eigenlijk is er geen magisch startmoment.Misschien zijn jouw voornemens ondertussen veranderd in irritante stemmetjes wat je moet doen en wat je moet laten…

Laat die stemmetjes voor wat ze zijn want het is hartstikke goed om dingen te veranderen als het kan en vooral als je het wilt!

In januari, februari en maart misschien ook nog niet? Dan in april, whatever…Je kunt jezelf versteld laten staan hoe je het roer om kunt gooien. Anytime..

Bekijk het positief

Hebben we het over voornemens dan denken we vaak dat het moet lukken of dat het is mislukt. Dat maakt het juist beladen, Zelf herken ik het als geen ander en kon ik me daar druk over maken.

Nu leg ik me zelf niet meer die druk op, ik probeer het gewoon weer opnieuw. Ik zie mijn voornemen als een waardevol streven en ik ben mijn stappen gaan waarderen. Ik benadruk wat me is gelukt en wat nog niet is gelukt ga ik gewoon opnieuw proberen. De kans is groter om het dan te kunnen volhouden.

Doe meer wat goed voelt

Als je energie moet steken in dingen die energie kosten dan hou je het niet vol. Juist wat je energie geeft wil je vaker en daar geniet je van. Je merkt het juist wanneer het je zo makkelijk afgaat.

Een voornemen is gewoon een prikkel om meer te doen wat je gelukkig maakt. Soms is het goed dat je hulp inroept van een coach, waardoor het makkelijker gaat om dingen te veranderen. Zorg dan dat die goed bij je past.

Iemand die eerlijk is en ook dingen vernoemt die je liever niet hoort. Inzichten, het zijn soms kleine dingen maar van onschatbare waarde. Verandering is niet makkelijk, ben daarom niet te streng voor jezelf.

En ben je er aan toe om jezelf dan ook nog aan de buitenkant te laten zien?

Imago verbinden met persoonlijkheid

Doe dan een persoonlijkheidsanalyse! Waar wij mee werken is een analyse die jou in zijn geheel laat zien. Dit kan voor iemand die het graag wil voelen met doeken. Voor degene die in het denken zit kan het d.m.v. een online vragen systeem.

Hierdoor wordt imago en persoonlijkheid verbonden en kun jij je met al jouw kwaliteiten laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Dus in het kort:

Binnenkant en buitenkant verbinden tot in het kleinste detail.

Persoonlijkheid, kleur, kleding, stijl, authenticiteit, haar en make-up. We gaan je alles leren, waardoor jij mag stralen. Hierdoor trek je succes aan hoe jij wilt dat het naar jou toe komt.

De weg?

Simpel!

Onder begeleiding van persoonlijke coaching leer jij hoe je jezelf moet laten zien en op jouw manier, je ontmoet jezelf. Het klinkt misschien raar maar het voelt als herboren. Je gaat jezelf met veel plezier opnieuw ontdekken , want dan…, gaat het pas werken.

Neem contact met me op via:

https://ondernemersalert.nl/haal-meer-uit-jezelf/

Pin It on Pinterest

Share This