De coaching

Het kan soms even heel lastig zijn als je op een punt komt dat je denkt wat als ik wil veranderen, maar het leven gaat soms zo. Dit kun je  niet altijd zelf bedenken. Dit heeft vaak met veel oorzaken te maken. Bijvoorbeeld je hebt al jarenlang een bedrijf en je hebt al veel gedaan in je vak, misschien wel zoveel dat je denkt en wat nu, is het dit dan? Dit is mijzelf ook overkomen.

Doordat ik zelf op een gegeven moment inzag dat hetgeen wat ik deed me niet meer genoeg voldoening gaf, ging ik door middel van allerlei groepsgesprekken en individuele gesprekken mijn eigen pad volgen.

Totdat ik zover kwam dat ik bedacht “ik kan wel allerlei cursussen blijven doen en opleidingen, maar ik wil en moet het dicht bij mezelf gaan zoeken”. Wanneer ik heel dicht bij mezelf kan komen dan vind ik wat bij me past.

Met een individuele coaching kwam ik veel verder, juist de persoonlijke ontwikkeling in jezelf en als het ware een spiegel voorhouden. Dat kun je meestal niet alleen.

Coaching - Saskia Verbruggen

Het leven zit vol vraagstukken en als jij als mens op zoek bent gegaan of gaat kan individuele coaching een bijzonder prettige en effectieve manier zijn om deze issues te lijf te gaan.

Bijvoorbeeld hieronder wat je kan gebeuren:

  • Er is zoveel mogelijk en je wilt alles wel goed belichten, alle mogelijkheden zien
  • Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen en dus je eigen wensen aan bod te laten komen, dat is waar je wilt groeien.
  • Je voelt jezelf vaak onzeker en wat extra vertrouwen zou zeer welkom zijn.
  • Je komt niet verder maar je weet dat er veel meer in je zit maar het komt er gewoon niet uit en dat frustreert.
  •  je hebt het idee dat je dagen zo weinig inhoud hebben en je verlangt er naar om jezelf uit te dagen, waardoor je weer enthousiast wordt
  • Je staat voor een dilemma/ een keuze maar je weet niet welke kant nu, het is zo onduidelijk en verwarrend. Je zou meer van een afstand  willen bekijken hoe je het gaat aanpakken

Er zijn nog ontelbaar veel meer thema’s en op een bepaald punt in je leven kom je op zo’n punt te staan.

Tarief en plaats van de individuele coaching

Mijn tarief is 137 euro per uur, kosten inbegrepen (exclusief btw). Een coachingsgesprek met mij heeft een duur van 1 tot 1,5 uur.

De gesprekken vinden plaats of in Uden in een ruimte van de organisatie Het Coachhuis waar ik bij ben aangesloten. We spreken bij voorkeur af op hun locatie af. De ruimtes daar bieden een fijne en rustige atmosfeer. We kunnen er ongestoord met elkaar praten.

Bij afname van 3 of meer coachingsgesprekken in één keer wordt het tarief verlaagd met 10 procent.

Mocht het – bijvoorbeeld vanwege afstand – niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan is coaching via Skype of telefoon eveneens mogelijk. Zo’n coachingsgesprek is inspannender voor ons beiden en heeft daarom een duur van maximaal 1 uur. Zo is de effectiviteit toch gewaarborgd.

De algemene voorwaarden die ik hanteer kun je hier lezen. Mijn privacyverklaring vind je hier.

Ik laat jou de antwoorden vinden , want uiteindelijk moet je het zelf doen. Jouw unieke zelf, jouw stem, jouw gevoel, het is jouw pad. Wanneer je durft om in het licht te gaan staan en dan op een gegeven moment voelt wat je te doen hebt. Dan ga jij het doen. Jouw ziel , jouw intuïtie. Als je op zo’n moment jouw ideeën , jouw visioenen serieus durft te nemen en je jouw angsten ten volle voelt, maar kan loskoppelen? Op dat moment kun je verder en jouw stappen gaan zetten.
Dan ben je niet meer bang, dan ga je ervoor.

Durf jij de keuzes te maken?

Durf jij ?

Ben je niet bang om te vallen?

Kun je daarna weer snel opstaan?

Kun je incasseren?

Heb je voldoende energie om er voor te gaan staan?

Haal nu het beste uit jezelf!

Ondernemersalert.nl

Hoenderweg 3
4506 NL Uden
info@ondernemersalert.nl

Ondernemersalert.nl, Hoenderweg 3 4506 NL Uden

Pin It on Pinterest

Share This